חימום במיקרו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/06/2005 | 16:24 | מאת: maria

שלום, הייתי רוצה לדעת האם חימום במיקרוגל פוגע באיכות המזון, האם הויטמינים מתפרקים ? תודה

05/06/2005 | 17:09 | מאת: צביקה קורן

מריה שלום, הנושא שנוי במחלוקת. אני מקבל את הדעה שהמיקרוגל גורם נזק לאוכל ונזק בריאותי כלל ולכן אין לי בבית מיקרו גל. באתר הבא תוכלי למצוא מאמר מקיף נגד השימוש במיקרוגל ומאמרים נוספים מעניינים על חומרים מזיקים במזוננו ובסביבתנו: www.wddty.co.il (מה שרופאים לא מספרים לכם...what doctord don't tell you) הבעיה שזה "חיוני" לאימהות עובדות ולאנשים שלא אוהבים לבשל ולא מוכנים לוותר. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית