נבט חיטה- בבישול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/05/2005 | 20:45 | מאת: יגאל

האם נשמרים התכונות התזונתיות של נבט חיטה בבישול או כתוספת למרק או לדיסתשיבולת שועל?

29/05/2005 | 08:20 | מאת: צביקה קורן

יגאל שלום, כל מזון מבושל מאבד חלק מה"חיוניות" שלו ובכלל זה חלק מהויטמינים ומהאנזימים". לכן גם נבט חיטה מאבד חלק מרכיבי התזונה" בהצלחה צביקה

29/05/2005 | 09:13 | מאת: יגאל

לצביקה תודה עבור תגובתך המהירה, וכתוצאה ממנה אבקש חוות דעתך איך ניתן לצרוך את נבט החיטה באופן היעיל ולהפיק את המיטב ממנה . תודה , יגאל

מנהל פורום תזונה טבעית