חלי
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אני מעונייינת להתחיל באכילת מוצרים אורגניים, אבל חלקית ( מפאת יוקר המוצרים) מהם המוצרים ה"משמעותיים" ביותר - שיכולים הכי להזיק ושכדאי לצרוך אורגני בשלב הראשון? תודה
רצוי להתחיל עם ירקות עליים (חסה, פטרוזיליה, כרוב) ופרחים (ברוקולי כרובית) - הם המרוססים ביותר. גם תות שדה פגיע מאד ולכן מרוסס. בשלב הבא כדאי לקנות ירקות ופירות הגדלים מעל האדמה - עגבניות פלפלים, מלפפונים וכד בשלב הבא - ירקות שורשיים (בצל, שום, תפ"א, בטטה הפשרה שאפשר לעשות זה עם הקליפים - בננה, אבוקדו אבטיח מלון וכד'. כמובן שרצוי שהכל יהיה מגידול אורגני, אבל כפי שאמרת יש אילוצים תקציביים וצריך לעשות פשרות. אגב, ביקור אחד אצל רופא פרטי מומחה יכול לכסות חודש קניות של מוצרים אורגניים...
זהו בדיוק המידע אותו ביקשתי למצוא.