שום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/04/2005 | 13:46 | מאת: ליאת

היי, תודה על תשובתכם עם כל הבריאות הידועה של השום אני נמנעת מלאכול אותו בשל הריח ומשום שאיני יודעת מתי הריח יעלם ( צחצוח שיניים אינו עוזר משום שהספיגה שלו עמוקה יותר). שאלתי היא תוך כמה זמן, פחות או יותר, הריח עוזב אותנו פחות קריטי, אבל שאלה דומה לגבי בצל

לקריאה נוספת והעמקה
02/04/2005 | 16:22 | מאת: ליאת

שאלה נוספת לגבי השום שום שבתנור אפיה- הריח פחות חזק? הריח עובר מהר יותר? והכי חשוב- האם רב היתרונות שבו נשארים לאחר האפיה?

02/04/2005 | 17:44 | מאת: צביקה קורן

יש שמועה שלעיסת עלי פטרוזיליה אחרי אכילת שום מפיגה את הריח. אפשר לנסות גם טיפת שמן לבנדר על מברשת שיניים, או שטיפה במי פה. אין לי מושג אחרי כמה זמן הריח נעלם - זה תלוי גם בחוש הריח של מי שמריח אותך. שום מבושל או אפוי עדיין שומר על חלק מהתכונות של שום חי

מנהל פורום תזונה טבעית