בישול ביין בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/03/2005 | 00:04 | מאת: יעל

האם יש בעייה לבשל מדי פעם עוף או מרק עם יין לבן בהריון? הבנתי שרוב היין ממילא מתאדה ומדובר בסה"כ בכמות אלכוהול די זניחה, אם בכלל - האם כך?

22/03/2005 | 16:57 | מאת: צביקה קורן

יעל שלום, אני לא ממליץ להשתמש באלכוהול בשום צורה במהלך ההריון. בנוסף כדאי מאד להימנע מקפאין, ניקוטין, אספרטיים ועודף מלח. בהצלחה צביקה

22/03/2005 | 17:13 | מאת: יעל

אבל אם בכל זאת השתמשתי ביין בבישול - השאלה שלי האם באמת האלכוהול מתנדף, שכן דרגת הרתיחה שלו היא 100 מעלות?

מנהל פורום תזונה טבעית