ויטמין E

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/03/2005 | 09:22 | מאת: עליזה

מה הכמויות המותרות יתרונות וסיכונים

לקריאה נוספת והעמקה
09/03/2005 | 20:49 | מאת: צביקה קורן

עליזה שלום, במזון שומני יש ויטמין E (שקדים, אגוזים, זרעונים, טחינה, שמן נבט חיטה) וגם בלחם מלא. אם את מתכוונת לתוסף מלאכותי, ההמלצה היא להתחיל עם 200IU ולעלות ל400. אם יש לחץ דם גבוהה כדאי להתייעץ. מחקרים אחרונים הוכיחו כי התועלת בויטמין E בכמוסות היא מיזערית והתועלת האמיתית היא כזה מגיע כחלק מהמזוןל. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית