אחת ולתמיד ,שמן זית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/03/2005 | 21:56 | מאת: בן

יש לי בלגן בראש ורוב מידע סותר.. האם מותר-או-אסור לטגן בעזרת שמן זית? כמו לדוגמה חביתה או בצל עד להשחמה בברכה ושבוע נהדר :-))) בן

06/03/2005 | 08:27 | מאת: צביקה קורן

בן שלום, אם אתה שוחר בריאות אל תאכל אוכל מטוגן בכלל. אם אתה חייב לטגן, עדיף שמן זית. בכל מקרה אסור לטגן פעמיים באותו שמן. אם יוצא עשן במהלך הטיגון - סימן שהשמן נשרף והוא ממש רעיל. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית