צביקה, בהמשך לתשובתך שכל עובש מזיק...
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
לפי תשובתך מתאריך 26 בפברואר, העובש מכיל רעלן (אפלטוקסין) שעלול לפגוע בכבד, ואנשים הרגישים לקנדידה צריכים להימנע במיוחד מגבינות מעופשות. אם כך, מדוע גבינת רוקפור אינה מזיקה? או כן? ומה לגבי מגוון הגבינות הצרפתיות הקשות העטופות מעטה של עובש?
לקריאה נוספת והעמקה
מי אמר שגבינת רוקפור אינה מזיקה? לא תמיד הנזק נראה באופן מיידי. יש נזק מצטבר. זה ש"כולם" אוכלים אותה לא אומר שזה מזון בריאות. חלק מהאנשים, בעלי מערכת חיסונית חלשה גם "אוכלים אותה".