לצביקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/02/2005 | 20:07 | מאת: רונן

שלום, כתבת באחת התשובות הקודמות שלך שאתה מתנגד לטיגון של כל שמן כי הטיגון הופך את השמן לרעיל. האם כשאני מכין אורז ומוסיף את שמן הזית למים הרותחים (כדי שהאורז לא ידבק) זה גם הופך את השמן לרעיל ? תודה

15/02/2005 | 21:28 | מאת: צביקה קורן

רונן שלום, כל חימום של שמן פוגע בו, אבל בבישול החום לא עולה מעל 100 מעלות ולכן אפשר לשים באורז. בטיגון הטמפרטורות גבוהות מאד והשמן פשוט נשרף הופך לרעיל. שימוש חוזר בשמן טיגון מאד לא מומלץ. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית