שאלה לצביקה- חלב עמיד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/02/2005 | 18:56 | מאת: Lucky

האם שימוש קבוע בחלב עמיד 1% כתוספת לקפה ( ככוס ליום) מזיק? האם עדיף להשתמש בחלב טרי? לתשובתך אודה

13/02/2005 | 08:25 | מאת: צביקה קורן

Lucky שלום, אני לא חסיד גדול של חלב ניגר - עדיף לצרוך יוגורט וגבינות. לשאלת, עדיף חלב טרי. מי יודע איזה חומרים מכנסים ואיזה תהליכים החלב עובר כדי להיות "עמיד"... יום טוב צביקה

13/02/2005 | 08:57 | מאת: lucky

לצביקה- האם אתה יכול בבקשה להסביר לי למה אתה מעדיף לצרוך יוגורט וגבינות על פני חלב ניגר?

מנהל פורום תזונה טבעית