קציצת טבעול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/02/2005 | 13:36 | מאת: גלי

צביקה היי למי שמפריד עמילנים מחלבונים , שניצל טבעול (רגיל/עם ירקות) - למה זה נחשב ? לצומח ? בהמשך לשאלה של זו שלפני ... באשר לקציצות סויה/טופו של חברת טבעול ...מה דינם גם כן מבחינת סיווגם ? ושאלה אחרונה ,מבחינת חטיפי הבריאות , איזה חטיף עשיר ביותר מבחינת סיבים ופחמימות ונמוך ברמת הסוכר/ חומרים משמרים ושומנים למיניהם ...? אודה גם להמלצה של חברה ולאו דווקא לטעם ספציפי שכן שוק החטיפים היום עשיר ומבלבל תודה מראש

06/02/2005 | 15:15 | מאת: צביקה קורן

גלי שלום, מוצרי טבעול נחשבים מזון חלבוני. הם מבוססים על חלבון סויה מעובד. לגבי דעתי עליהם קראי את התשובה שנתתי למיקה (רמז: אני לא מתלהב...) לגבי חטיפי בריאות - אני לא מכיר דבר כזה כל החטיפים עשירים בסוכרים, שומנים, דגנים וזרעונים קלויים וכד' - לא שיא הבריאות, אבל יותר טוב משוקולד ועוגיות, ביסלי, ציפס וכד'. לגבי תכולת הסיבים את צריכה לבדוק ולהשוות. חטיף בריא זה: פירות חיים, פירות יבשים אורגניים, שקדים וזרעונים בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית