קציצת טבעול
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
צביקה היי למי שמפריד עמילנים מחלבונים , שניצל טבעול (רגיל/עם ירקות) - למה זה נחשב ? לצומח ? בהמשך לשאלה של זו שלפני ... באשר לקציצות סויה/טופו של חברת טבעול ...מה דינם גם כן מבחינת סיווגם ? ושאלה אחרונה ,מבחינת חטיפי הבריאות , איזה חטיף עשיר ביותר מבחינת סיבים ופחמימות ונמוך ברמת הסוכר/ חומרים משמרים ושומנים למיניהם ...? אודה גם להמלצה של חברה ולאו דווקא לטעם ספציפי שכן שוק החטיפים היום עשיר ומבלבל תודה מראש
גלי שלום, מוצרי טבעול נחשבים מזון חלבוני. הם מבוססים על חלבון סויה מעובד. לגבי דעתי עליהם קראי את התשובה שנתתי למיקה (רמז: אני לא מתלהב...) לגבי חטיפי בריאות - אני לא מכיר דבר כזה כל החטיפים עשירים בסוכרים, שומנים, דגנים וזרעונים קלויים וכד' - לא שיא הבריאות, אבל יותר טוב משוקולד ועוגיות, ביסלי, ציפס וכד'. לגבי תכולת הסיבים את צריכה לבדוק ולהשוות. חטיף בריא זה: פירות חיים, פירות יבשים אורגניים, שקדים וזרעונים בהצלחה צביקה