בשר מן הצומח
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
הייתי מעוניין לקבל תיאור על המגמות העולמיות והמקומיות של מעבר למוצרי בשר מן הצומח
אין לי תשובה לשאלה - מציע שתעשה חיפוש באינטרנט. לדעתי ככל שמתרבים הממצאים לגבי נזקי הבשר האדום, ההורמונים והתרופות בעופות ובמוצרי החלב, כמויות הכספית בדגים וכד' - קיימת מגמה אצל אנשים נאורים המודעים בצורך לקחת אחריות לבריאותם, לעבור לתחליפים מן הצומח (מוצרי סויה, שקדים, אגוזים, זרעונים, קטניות). אגב, בשר זאת רקמת שריר של בעל חיים מת - האם הכוונה לחלבון מן הצומח?