שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/01/2005 | 19:16 | מאת: חסוי

1) באיזה מאכלים מן הצומח יש חלבונים? 2)האם כרובית שמטוגנת בשמן עמוק מאבדת מהערכים התזונתיים שבה? 3)האם במלפפונים כבושים במלח נשארים הערכים התזונתיים?

19/01/2005 | 19:20 | מאת: בלה אגמון

שלום רב, חלבון יש בקטניות באגוזים ושקדים במוצרי סויה וטופו. בגדנים מסוג קינואה ואמרנט. כמו כן בתפוחי אדמה, תירס וירקות אחרים. טיגון בשמן עמוק מוריד מהערך התזונתי של המזון ומוסיף לו הרבה מאד קלוריות מיותרות. עדיף לאפות. כל סוג של עיבוד תעשיתי מוריד מהערך התזונתי כבישה במלח גם.

מנהל פורום תזונה טבעית