סוגי סוכר
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב , ברצוני לשאול מה ההבדל בין סוגי סוכר כמו סוכר רגיל לבן לבין סוכר חום וסוכר קנים ? האם אחד מהם בריא יותר ? במה עדיף להשתמש קלורית ,תזונתית ? אודה על כל תשובה.
לקריאה נוספת והעמקה
סוכר חום הוא פחות מזוקק ולכן נשארו בו עוד קצת מינרלים וויטמינים. לכן הוא פחות מזיק.(סוכר זה סוכר). סוכר לבן מכיל רק קלוריות טהורות, הוא שודד ויטמינים ומינרלי, גורם להשמנה, עליה ברמת השומנים, בריחת סידן, מחלות מפרקים ועוד. מומלץ להימנע ולהשתמש בדבש מולסה או פירות יבשים