שוקולד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/01/2005 | 16:33 | מאת: ש

לאחרונה התפרסם כי שוקולד- מריר טוב לבריאות (ולא שוקולד רגיל הדגש היה על שוקולד מריר) רציתי לברר ישנו שוקולד מריר חלבי וישנו שוקולד מריר פרווה האם הכוונה היתה גם שהשוקולד המריר יהיה פרווה או שמה שחשוב זה שוקולד מריר בנוסף שמתי לב שדווקא השוקולדים המרירים האיכותיים (70%) יותר הם חלביים ולא פרווה אודה על תשובה עם הסבר אם יש אפשרות

14/01/2005 | 20:25 | מאת: צביקה קורן

ההמלצה היא על שוקולד שיש בו פחות שומן ופחות סוכר. אלה רק חלק מהחומרים המזיקים שנמצאים בשוקולד. לדעתי כדאי לוותר ולחזק את המערכת החיסונית בתזונה נכונה.

מנהל פורום תזונה טבעית