גרנולה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/01/2005 | 11:56 | מאת: מיכל

צביקה / בלה שלום, האם לגרנולה עם צימוקים, תפו"ע וכו' יש יתרונות בריאותיים? מהם? אני אוכלת לפעמים גרנולה לארוחת בוקר. (ללא חלב, אני רגישה לחלב) בתודה מראש... מיכל

13/01/2005 | 14:48 | מאת: בלה אגמון

לגרנולה יש בהחלט יתרונות בריאותיים. יש בה וטמינים , מינרלים, סבים, פחממות וחלבונים. גרנולה יחסית עשירה בקלוריות ולכן לא כדאי להגזים בצריכתה.

13/01/2005 | 16:54 | מאת: צביקה קורן

מיכל שלום, אני מסכים עם בלה, אבל כדאי שתקחי בחשבון שהגרנולה היא קלוייה ולכן מבחינה בריאותית היא לא מקבלת אצלי ציון גבוה. אני מציע לך לנסות מיזלי שזה די דומה לגרנולה, רק לא קלוי. בהצלחה צביהק

מנהל פורום תזונה טבעית