לצביקה קורן - בהמשך לפנייתי
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
צביקה שלום, קראתי בעיון את תגובתך והשבתי עליה : http://nana.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/16/xPG/318/xFT/232503/xFP/232787 אשמח מאוד לקבל את התייחסותך המקצועית, תודה רבה, אורן
אורן שלום ! סליחה שאני מתערבת בהתכתבות שלך עם צביקה אבל לדעתי אתה לא מחשב את כמות החלבון שבתפריט שלך נכון. קשה לי להאמין שאתה מקבל רק 10 גרם חלבון משונות - חצי כוס אורז \חצי כוס פסטה\פרוסת לחם... כל אחד מאלה שווים בסביבות 2.5 גרם חלבון, גם בירקות יש חלבון ועוד... אם אני טועה אז סליחה על ההפרעה אבל כדאי לך לוודא שהחישוב שלך נכון כדי שלא תעמיס על עצמך יותר מידי חלבון ותגרום לעצמך לנזקים.
אורן שלום, א. עניתי לך בהתאם לקישור ששלחת. ב. אני מסכים עם יעל ומציע שתבדוק שוב את צריכת החלבון. לידיעתך בדגנים: אורז מלא לחם, דוחן וכד' יש 10% חלבון. בפירות ובירקות יש 1% חלבון. תעשה במשך שבוע רשימה מדוייקת של המזון והמשקל ותחשב את כמות החלבון. אתה תופתע מהתוצאה. אשמח לשמוע את התוצאות בהצלחה צביקה