ירידה במישקל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אני היתחלתי לעשות דיטה ליפני 5 חודשים. היתחלתי לרדת יפה אבל לאחר 4 חודשים נישארתי במישקל קבוע האים זה תקין ?ומתי אני ימשיך לרדת במישקל ?דרך הגב. אני עוסק המון בספורט.
כדי שהירידה במשקל תהיה תמשיך יש לעשות כמה דברים: 1. לנקות מעיים. 2. לנקות כבד. 3. למגר את כל הטפילים שנמצאים בקיבה. 4. לנקות את העורקים. הרשימה יכולה להימשך, הסדר של הפעולות הוא חשוב. המתכון הראשון הבאתי בתשובה אחת למעלה. כדי להגביר את אפקט ההרזייה הייתי מציע ללכת פעם אחת בשבוע לסאונה.
יורם שלום, לא כתבת כמה אתה שוקל כעת. אולי כבר הגעת למשקל תקין? בכל מקרה בכל תהליך הרזייה יש "מישורים" שבהם לתקופה מסויימת הגוף עוצר את הירידה כדי להתאזן. תמשיך בפעילות גופנית ובתזונה נכונה ותגיע למשקל שמתאים לך. בלה ואני די מתנגדים לדיאטות הרזייה מכיוון שהן גורמות להשמנה...! בהצלחה צביקה