רגישות לתפו"א ובטטות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/12/2004 | 01:15 | מאת: שרון

לאחרונה גליתי כי אני רגישה לבטטות ותפו"א. רציתי לדעת מהו החומר המצוי אליו אני רגישה, והאם הוא קיים במזונות נוספים. תודה

לקריאה נוספת והעמקה
22/12/2004 | 22:04 | מאת: צביקה קורן

שרון שלום, תפ"א ובטטה הם ממשפחות שונות. אם יש לך אלרגיה סביר יותר שזה מתפוח האדמה אשר מכיל חומר הנקרא סולנין. חומר זה נמצא גם בחצילים, פלפל ועגבניה. מובן שאת יכולה גם לעשות בדיקות אלרגיה ספציפיות יותר בשיטות קונבנציונליות או אלטרנטיביות בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית