קינואה ושאר קטניות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
מזה שנים אני לא אוכל בכלל בשר , דגים ודברי חלב אלא פה ושם קצת יוגורט מחלב עיזים, כמו גם לחם לא מחיטה לבנה ופסטות. התזונה שלי בעיקר אגוזים למיניהם וקטניות. לאחרונה גייתי את הקינואה(טעים מאוד אגב). האם הבישול הורס את הערכים התזונתיים שלהם, כמו את החלבון וחומצות האמינו.תודה רבה על הכל וחיים טובים
שוקי שלום, קינואה זה דגן איכותי המכיל כ 10% חלבון. חייבים לבשל אותו והבישול לא הורס. כדאי לאכול עם קטניות (עדשים, חומוס, פול וכד') ואז מקבלים חלבון מלא. בהצלחה צביקה