ירידה במשקל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
היי !! יש לי מס' שאלות : 1. היכן ניתן להישקל בצורה המדוייקת ביותר ( המשקל הביתי שלי מזייף ) 2. אני מנסה לרדת במשקל כבר זמן רב , וכלום לא עוזר ( בת 25 ,1.59 ס"מ , 52-54 ק"ג ) הייתי רוצה להשיל 6 ק"ג. אני על סף ייאוש, בגדיי לא עולים עליי... 3. אני עושה הליכה בת 60 דקות ביום 4. איך אפשר להרכיב תפריט של 1000 קלוריות ביום ( עם 3 ארוחות ) תודה על הכל
שלום. המשקל הביתי שלך לא מזייף את פשוט נשקלת בזמנים שונים (בוקר, ערב וכו') במשך היום משקלך משתנה (לומדים את זה בכיתה ז' בשיעורי פיסיקה). 6 קילומטר לא מספיק, את צריכה ללשפר קודם כל את חילוף החומרים על ידי תזונה נכונה (אפשר להוסיף קצת משקולות כדי לעזור עוד יותר). 1000 קלוריות לא מספיקות אבל אם את רוצה לישאר ככה ולהשמין עוד יותר בבקשה תאכלי מיצידי גם 100 קלוריות ביום.
היי ! ראשית , תודה על תשומת הלב . שנית , אני נשקלת רק בבקר ( אני קצת אחרי כיתה ז'...) - אז היכן הכי טוב להישקל??? שלישית , תשובתך לא מובנת לי כלל: 1. למה הכעס..??? 2. מה כן לעשות בכדי לרזות ? 3. בקשר למשקולות , הבנתי שניפוח מסת שריר מעלה במשקל...לא? 4. הליכה מהירה של 60 דקות ביום לא מספיקה? להוסיף פעילות אירובית אחרת ? 5. בן כמה אתה ? יש לך ניסיון...??? תודה ויום מקסים : )