טבעול , טוב או רע
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום לכולם. אני צמחוני מזה חצי שנה ואוכל כמעט בכל יום שניצל טבעול(רגיל,תירס או ברוקולי). רציתי לדעת האם זה בריא מכיוון שלמרות שמדובר בסויה עדיין זה מזון מעובד. תודה שח
שי שלום, כמייצג הגישה הטבעית בפורום, אני חושב שמוצרי חלבון צמחי מעובד אינם מזון איכותי (ולא משנה מי היצרן - טבעול זוגלובק או אחר). המוצרים האלה מטוגנים בשמן שלגבי טריותו אין לנו מידע, הם מתובלים בחומרי טעם וריח (כימיים?) המנסים לתת להם טעם של שניצל, קבב, נקניקית ועוד. לדעתי, חשוב שאנשים שעוברים לצמחונות יצרכו מזון איכותי ולא רק שימנעו מבשר ומחלבון מהחי. מזון מטוגן למשל, הוא מזיק ומסוכן ואינו ראוי למאכל על פי הגישה הטבעית. אני ממליץ לך לקבל את החלבונים משקדים, אגוזים, זרעונים, טחינה, טופו, קטניות ודגנים. לא כתבת אם אתה צורך מוצרי חלב וביצים. פרטים נוספים תוכל למצוא בפרק המאמרים באתר שלי. www.zom.co.il בהצלחה צביקה
שלום רציתי לדעת כמה קלוריות יש בשניצל תירס -טבעול