הפרעת אכילה- בולימיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/06/2004 | 10:10 | מאת: המפגרת

שלום, יש לי בעיה, אני לפני שנה שנתיים התחלתי בדיאטה וירדתי במשקל, לאחר זמן מה נמאס היה לי לא לאכול דברים שרציתי והתחלתי פשוט לאכול ולהקיא, היום אני כבר לא יכולה להפסיק, אני עושה את זה כבר שנה פלוס, הייתי אצל רופאים וכו' וכולם אמרו לי שזוהי בעיה בראש, אבל אני לא הכי חושבת ככה כי פשוט היום שאני אוכלת ומנסה לא להוציא את זה דרך הקאה מנסה פשוט לאכול ולא להקיא אז כואבת לי הבטן, כאילו, אני מרגישה שזה מציק! תראי אני במצב נואש, הופסק לי כבר המחזור פעם אחת לתקופה של כמה חודשים, ירדתי בסביבות ה 17 קילו (לא רק מהבולימיה, ירדתי גם לפני שהתחלתי עם זה) ובקיצור היום אני רוצה לחזור להיות בן אדם נורמלי, אבל לא להשמין חזרה את הכל!! זה הפחד שלי, להעלות שוב במשקל.. תודה "המפגרת"

לקריאה נוספת והעמקה
30/06/2004 | 13:28 | מאת: בלה אגמון

שלום לך ולא לא אשתף אתך פעולה ואקרא לך כמו שאת קוראת לעצמך המפגרת כי את לא ,אני בטוחה שאת דווקא מאד שווה, וחכמה. את מתארת מצב בו מדיאטה נפלת לתוך הפרעת אכילה. אכן עסק ביש - מצב מסוכן מאד גם לגוף וגם לנפש. ככל שיעבור זמן תמצאי את עצמך יותר ויותר עמוק בבור זה. עליך לצאת משם מיד. ורופאים לא יעזרו לך בזה. עליך לקבל יעוץ נפשי ותזונתי משולב. תתקשרי אלי ואשמח לעזור לך בטלפון ולכוון אותך. אני מתמחה בטיפול בהפרעות אכילה ואוכל לתת לך הכוונה מתאמה. 0528303005

04/07/2004 | 11:15 | מאת: המפגרת

תודה ממי, רשמתי ת'מספר שלך ואני יצלצל אלייך.. ורק רציתי לומר מזה תודה.. ושאת צודקת לאללה.. באמת עסק ביש כל המצב הזה.. את לא יודעת כמה אני סובלת מזה! ירדתי כבר איזה 17 קילו ואני נראת טוב (בלי להשתחצן..) יש לי הרבה הצעות לדוגמנות, ולא חסר לי גברים שמתחילים איתי או משהו כזה.. אבל פשוט כל כך נכנסתי למצב הזה שאני לא יכולה להפסיק.. לא כדאי לך לדעת באיזה מצבים הייתי!! אני אוכלת בחשאי ובסתר, מסתירה אוכל בחדר,מקיאה בכל מקום שניתן, אם זה מסעדות ואפילו כשאני לא יכולה בבית אני יוצאת לבחוץ תופסת איזה פח אשפה ומקיאה שם!! אפילו תראי לאיזה מצב הגעתי!!! : בבית כולם מסתכלים שלאחר האוכל אני לא ייגש לשירותים, אז הייתי עושה את זה בפח בחדר שלי!! ואבא שלי גילה את זה! איזה יום, ונכנס והפך לי את הפח וכל הקיא היה על הרצפה והייתי צריכה לנקות הכל!! את לא מתארת לעצמך את מה שאני עוברת!! ואני מספרת את זה פה, כי חשוב לי, ששום בחורה לא תגיע למצב שלי בשביל שיהיה לה גוף יפה!! אני פשוט טיפשה שנגררתי למצב הזה, אבל אני מקווה שבעזרת השם אני יהיה חכמה מספיק בשביל להפסיק עם זה... :( בנות בבקשה תשמרו על עצמכן!! שלא תגיעו למצב שלי!! זה סבללללל וטימטוםםםם כל הגרון שלי חתכים, בידיים יש סימני נשיכות מהשניים, היו פעמים הייתי יורקת דם מהפה, לא קיבלתי מחזור כמה חודשים, זה איום ונורא ולא שווה את הירידה במשקל!!!!!!!!!!!!

מנהל פורום תזונה טבעית