לחם אדמה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/06/2004 | 00:10 | מאת: רועי

שלום רב! תזונאית אמרה לי לאכול לחם אדמה או הרדוף(בגלל בעיות בקיבה) קניתי לחם אדמה (יקר מאוד) לאחר יום אחד ראיתי שיש בו עובש והתאריך תקף לעוד 5 יום רציתי לשאול אותך מה זה לחם אדמה ,ומה זה לחם הרדוף מה מיוחד בהם ? האם יתכן שמה שאני רואה זה לא עובש?אלא חומר שמהם עשויים הלחמים דרך אגב זה בנוסף לכול גם לחם אורגני. תודה רבה.

20/06/2004 | 09:15 | מאת: בלה אגמון

הלחם הזה הוא לחם מעולה העשוי מחיטה אורגנית ובתהליכים המשמרים את כל הערך התזונתי שלו בניגוד ללחם לבן. הוא מומלץ מאד. בגלל שהוא אורגני יתכן שאין בו חומרים משמרים ולכן נהרס. אני מציע שתחליף בחנות שקנית. מאד מומלץ לאכל לחמים משתי החברות האלה המיצרות מזון אורגני.

22/07/2004 | 19:15 | מאת: אתי

הייתי מאוד רוצה לדעת מה ידע לנו על הדיאטה הזאת. קראתי את הספר הוא מאוד משכנע

26/02/2005 | 17:27 | מאת: אורטל

שלום. איבחנו אצלי תסמונת המעי הרגיז. יש לך המלצות על האוכל שאותו אני צריכה לאכול. מה לגבי לחם? איזה סוג?

19/08/2007 | 17:01 | מאת: קארין

שלום הייתי מעונינת לדעת האם הלחם הקל של מאפיית לחם חי נחשב כלחם בריא? ואם לא על איזה סוגי לחמים קלים הייתם ממליצים שכן בריאים? תודה מראש

22/01/2005 | 03:46 | מאת: ק'

לפי מיטב ידיעתי הלחם הזה לא תורם לדיאטה,הוא לחם מאוד מלא ומשמין ולגבי העובש,רצוי לשים אחרי יומיים בערך את הלחם במקרר, הלחמים האלה נוטים להתקלקל מהר.

24/02/2005 | 12:42 | מאת: רותי

לק' קיים לחם קל אורגני של הרדוף, טעים מאוד. אני קונה ב"מגה" לחמים אחדים, מקפיאה אותם, ומפשירה לפי הצורך. הלחם נשמר ואינו מתקלקל.

מנהל פורום תזונה טבעית