לאכול כוסמת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/04/2004 | 22:32 | מאת: עוזי

האם זה נכון שכוסמת שאוכלים משפיעה לטובה על ירידת רמת הסוכר אצל הסוכרתי ואם יש צורך להגביל את כמות הכוסמת שנאכלת מדי יום{אם אפשר לקבל פרטים} אודה לכם מאוד אם תשובתך תכלול גם אם כוסמת יכולה לשמש כמרכיב עיקרי בתפריט הסוכרתי עוזי

18/04/2004 | 02:29 | מאת: בלה אגמון

שלום כוסמת היא דגן ושייכת לקבוצת הלחם. היא אכן בריאה לאיזון הסכרת ומומלצת לצריכה לסכרתיים. לגבי הכמות המומלצת איני יכולה לפרט דרך הפורום כי לשם כך יש צורך בפגישה אישית. היות וחשוב לקבל פרטים רבים כגון בדיקות דם סוג הסוכרת סוג התרופות הנלקחות ועוד.

18/04/2004 | 10:57 | מאת: ספטלנה

הכוסמת שייכת לקטניות והיא מאוד בריאה, בעל ערך גלוקמי נמוך, לא משמינה, ונותנת תחושת שובע, היא יכולה להיות מאוד טעימה אם יודעים איך לבשל אותה, אפשר כתוספת ו/או בחמין של שבת ועוד.

מנהל פורום תזונה טבעית