מה יהיה הסוף?
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום.בעבר הייתי ממש רזה עד שהתגייסתי...שמנתי בסביבות 15 קילוגרמים ואין לי שליטה על הפה.אני אוכלת גם כשלא בא לי ואני מוצאת באוכל דרך התמודדות.אני יודעת שיש צורך בשינוי התפישה לגביי אוכל אבל זה חזק ממני...אני מכריזה על דיאטות אינסופיות ואני מצליחה לרדת 3-4 קילו ומיד מחליטה שיש צורך לצ'פר אותי על כך רק שהצ'יפור לא מסתיים ועד מהרה אני מחזירה את הכל.מה עליי לעשות???????
נסי לבדוק על אפשרות לתמיכה נפשית בצבא לנושא זה. ברור שאת משתמשת באוכל להתמודדות עם המשבר של יצאה מהבית, ניתוק מהורים עצמאות. אלו נושאים מורכבים וקשים ודורשים מודעות עצמית והכוונה. תראי אם את יכולה לשוחח עם מישהו בענין. אל תעשי דיאטה - זה מסוכן ומשמין.
אני כ"כ מזדהה איתך, זה מדהים עד כמה. גם אני העליתי בצבא איזה 10 קילו וגם לפני כן הייתי רזה. הצרה היא שחשבתי שכשאשתחרר ואתחיל לעבוד הכל יירד אוטומטית, אך הרגלי האכילה שרכשתי פשוט מקשים עלי ונדמה כי אני בחיים לא יוריד את השומן המיותר... זה כ"כ מתסכל, אני מבינה אותך לחלוטין! כל יום ראשון אני מכריזה על התחלת אורח חיים בריא- לאכול מעט כל היום וללכת לחדר כושר. אך לצערי אני לא מפסיקה לאכול ולחדר כושר אין לי כבר זמן ללכת. ואז כשאני רואה שהמכנס מפוצץ עלי אני נכנסת לדיכאון וצמה כל היום. עד שאני נשברת למחרת וטורפת. גם אצלך זה ככה? את חושבת שזו הפרעת אכילה?