הפשרת לחם קפוא
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום, אני מעוניינת לדעת כיצד רצוי להפשיר לחם קפוא באופן שישמר את ערכיו התזונתיים. האם כדאי להוציא אותו היישר אל טמפרטורת החדר, או יש להעביר אותו ראשית למקרר? ומה עם חימומו במיקרוגל מיד עם הוצאתו מהמקפיא? תודה!
שלום רב, כל הקפאה הורסת חלק מהמרקם הטעם וגם ערך תזונתי של מזון. כדאי להוציא ישר לטמפר החדר המקרר ייבש את הלחם עוד. הפשרה במיקרו הורסת עוד יותר את הערך התזונתי ולכן לא מומלצת היא גם תפגום מאד בטעם.
שלום רב, הפשרה במיקרו, כמו כל שימוש אחר במיקרו אינו רצוי בגלל אופן החימום של המיקרו.