הפשרת לחם קפוא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/04/2004 | 10:22 | מאת: קופאת על השמרים אחת

שלום, אני מעוניינת לדעת כיצד רצוי להפשיר לחם קפוא באופן שישמר את ערכיו התזונתיים. האם כדאי להוציא אותו היישר אל טמפרטורת החדר, או יש להעביר אותו ראשית למקרר? ומה עם חימומו במיקרוגל מיד עם הוצאתו מהמקפיא? תודה!

12/04/2004 | 21:00 | מאת: בלה אגמון

שלום רב, כל הקפאה הורסת חלק מהמרקם הטעם וגם ערך תזונתי של מזון. כדאי להוציא ישר לטמפר החדר המקרר ייבש את הלחם עוד. הפשרה במיקרו הורסת עוד יותר את הערך התזונתי ולכן לא מומלצת היא גם תפגום מאד בטעם.

18/04/2004 | 16:30 | מאת: זאב המרפא

שלום רב, הפשרה במיקרו, כמו כל שימוש אחר במיקרו אינו רצוי בגלל אופן החימום של המיקרו.

מנהל פורום תזונה טבעית