כמה שאלות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
האם עוגות וגלידות, הן חסרי רכיבים תזונתיים, ורק שומנים יש בהם? האם לפני עבודה פיזית ראוי לאכול אותם או שרצוי להימנע כליל? האם ירקות מבושלים טובים כמו לא מבושלים?
עוגות וגלידות מכילות גם רכיבים תזונתיים כמו חלבון ויטמים ומינרלים אבל הם מכילים הרבה יותר רכיבים מזיקים כמו שומן סוכר וצבע מאכל. רצוי לאכל אותם בכמויות קטנות. לפני אימון ניתן לאכל עוגה או גלידה אבל רצוי בהרבה חטיף גרנולה, פרי או לחם. ירקות מבושלים בעלי ערך תזונתי יותר נמוך מאשר טריים כי בבישול הולכים לאיבוד חלק מוטמינם ומינרלים. ככל שבישול ממושך יותר וכמות המים גדולה יותר כך האיבוד רב יותר.