צריכת קלוריות נמוכה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום, במשך שנים אני שומרת על משקלי, עשיתי דיאטות רבות וניתן לומר שאני אוכלת הרבה פחות מהאדם הממוצע. בשנה וחצי האחרונות אני השתדלתי להקטין את צריכת הפחמימות שלי ולאכול בעיקר חלבונים וירקות. לצערי בכל פעם שאני מעלה במעט את צריכת הקלוריות היומית שלי אני משמינה במהירות רבה. שאלתי היא כיצד להרגיל את גופי ליותר קלוריות מבלי להשמין ומבלי להתעמל בצורה קבועה (מחוסר זמן)? (ידוע לי שגופי במצב חרום תמידי לרוב אני אוכלת פעם- פעמיים ביום)
ליאור, זמן זה שאלה של סדר עדיפויות. אם הפעילות הגופנית מספיק חשובה, תאמיני לי שאפשר למצוא לה זמן. חוץ מזה, פעם או פעמיים ביום לאכול זה לא טוב. לדעתי, תפני לאיש מקצוע. עדי
אם עשית הרבה דיאטות יתכן שהפרת איזון חשוב בגופך ואז יתכן שגופך יתאזן במשקל גבוה יותר ממה שאת מוכנה לקבל. אפשר לבדוק את הענין בעבודת מודעות החשובה מאד לאיזון פנימי ולבדיקת מערכת יחסים בינך לבין גופך.