חומצה ליפואית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/12/2003 | 13:17 | מאת: בלה

שלום. רציתי לדעת מהו? ובאיזה מאכלים הוא מצוי? למה בדיוק הוא נחוץ?

21/12/2003 | 22:03 | מאת: בלה אגמון דיאטנית קלנית

שלום רב חומצה אלפה ליפואית היא אנטי אוקסידנט . חיונית להפקת אנרגיה מפחממות ושומנים, מסיעת בתהליך של קשירת מתכות רעילות ,משפרת את קליטת הסוכר, מחזקת את המערכת החיסונית. מומלצת בשימוש אצל חולי סכרת היות ושומרת על כלי הדם. מצויה בבטות, תרד, בשר. הכמות במזון קטנה מאד . ישנם תוספי מזון המכילים את החומצה.

מנהל פורום תזונה טבעית