אלרגיה למזון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/12/2003 | 11:31 | מאת: הדס

שלום רחל, כבר שנים שקיבתי לא רווה נחת ממזון, ועם הזמן למדתי ממה רצוי להמנע ומה רצוי מאוד-מאוד להמנע. אני צמחונית, לא אוכלת מטוגן, ג'אנק פוד, נמנעת מירקות מצליבים, דברי חלב, שוקולד, פרי הדר, שום, עגבניות, מזון מטוגן, מזון תעשייתי (התיבול הורג אותי), תפ"א, ולאחרונה גיליתי שגם לחם וחומוס עושים לי רע. מגוון המזונות הולך ומצטמצם והקיבה שלי עדיין לא נוחה לי. חשבתי שאולי יש לי אלרגיה למרכיבי מזון מסוימים ושאלתי האם ישנה בדיקה שיכולה לאמת/לשלול זאת? ואם יש לך רעיון/פתרון אחר, מאוד אשמח לשמוע. תודה.

03/12/2003 | 19:41 | מאת: adi

שלום הדס, לכי לרופא!!!! עדי

03/12/2003 | 22:57 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

הדס שלום, הפיתרון שאני מציע הוא לעבור לתזונה מגוונת של מזונות מבושלים, כאשר היחודיות היא בשיטת הכנת המזון. קיימת שיטה מדעית להכנת מזון, המאפשרת אכילת כל מזון שלא מוכר כאלרגני במיוחד, בזכות שמירת כל התכונות הטבעיות שלו. ניתן להתנסות בשיטה זו לצורך בדיקת טענות אלו. לפרטים, פני לדוא"ל לעיל.

03/12/2003 | 23:18 | מאת: בלה אגמון דיאטנית קלינית

אוף מריוס אולי תענה גם ענינית ולא רק תשווק את השיטה שלך. אם אתה תזונאי ומשתמש בפורום הזה לפירסום, שזה בסדר, תתרום לו גם קצת מהידע שלך ולא רק - יש שיטה מדעית תתקשרו אלי זה די מפריע הגישה הזאת

08/12/2003 | 19:30 | מאת: הדסה

אם את/ה רציני/ת ומעוניין/ת בתכנית בקרת משקל ובריאות של תזונה נכונה עם תכנית תזונת התא אל תחכה/י עד שהמצב יחמיר!! לי יש את הדרך לעזור לך וללוות אותך עד התוצאה שאותה את/ה מעוניין/י לקבל! למידע נוסף ולסיפור האישי שלי התקשר/י להדסה: 051-279328 [email protected]

מנהל פורום תזונה טבעית