דיאטה..

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/11/2003 | 16:01 | מאת: שירז

שלום לך, הייתי שמחה להתייעץ איתך על משהו ותגידי לי מה את אומרת..אני בת 16 ו3 חודשים..הגובה שלי הוא1.54..ואני שוקלת 55.5 התחלתי לעשות דיאטה..מיום א שעבר בדיוק לפני שבוע..פשוט הפסקתי לאכול שטויות..ואני אוכלת בבהס פרוסה לחם קל..עם גבינה לבנה 5% באה הביתה אוכלת סלט משהו קל ובערב גם משהו קל..אמא שלי אומרת שבשביל להמשיך ולרדת במשקל אני צריכה לעשות הליכות והמון ספורט.אצלי הבעיה שאני מאוד עצלנית וממש אין לי כוח לעשות הליכות אז התחלתי אחרי הבהס ללכת קצת עד לתחנה ואז לקחת אוטובוס לחזור הביתה..(אני גרה די רחוק מהבהס) עכשיו בדקתי את הגובה והמשקל שלי ויש לי עודף מישקל..אני נמוכה אז רואים עלי זאת..אצלי הבעיה היחידה זה הבטן שלי והצדדים שלהוריד אותה צריכים המון כפיפות בטן..רציתי לשאול אותך על דיאטה נכונה מה לאכול כל יום..ואיזה עוד שיטות יש להוריד מהבטן שלי..אשמח למאוד תגובה ממך..שירז.

30/11/2003 | 17:46 | מאת: adi

שלום שירז, אתחיל ואומר: לרוב האימהות צודקות ואימא שלך צודקת. את צריכה להתחיל לעשות ספורט. את לא חייבת הליכות, אפשר שחיה, משחקי כדור או משהו אחר שאת אוהבת. חוץ מזה, עדיף שתלכי לדיאטנית. עדי

30/11/2003 | 20:10 | מאת: בלה אגמון דיאטנית קלינית

שירז שלום, אותי הדיאטה שלך מדאיגה קצת כי היא מאד מצומצמת והיא דיאטה. אם רק הייתי יכולה להפגיש אותך עם מטופלות שלי בנות ה40 ששוקלות היום כ90 קג בגובה שלך אבל כשהיו בגילך שקלו כמוך והיום משקל זה הוא חלום רחוק עבורן. וכל זה כמעט אך ורק בגלל הדיאטות שעשו. הדיאטה שאת עושה היא קיצונית ולא מאוזנת והיא תזיק לך גם לגוף וגם לנפש. ההתחיסות שלך לגופך היא שלילית . אז מה אם יש לך מבנה שהוא נשי ???? זה מבנה שלך ואין אפשרות אמתית לשנות את זה. עליך לאכל בריא ומסודר ולעשות התעמלות (בזה אמך צודקת). אבל מאד מאד חשוב עליך ללמוד לאהוב את הגוף שלך ולהתיחס אליו בכבוד אהבה והערכה - זה הגוף היחיד שיהיה לך ואת צריכה אותו להרבהההההההההההה זמן. מי אמר שרזה ושדוף כמו בערוץ האופנה זה יפה ולמה דעתו היא הקובעת ??????

מנהל פורום תזונה טבעית