שיטת הבישול כן חשובה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/11/2003 | 11:11 | מאת: מריוס

השוואת שיטות הבישול לגבי שמירת ערכם התזונתי של ירקות: http://www.healthfinder.gov/news/newsstory.asp?docID=515591 קיימת אלטרנטיבה המבטיחה פגיעה מינימלית באיכות המזון ושיפור טעמו כפועל יוצא.

04/11/2003 | 15:17 | מאת: בלה אגמון דיאטנית קלינית

תודה על האתר המעניין

04/11/2003 | 15:20 | מאת: בלה אגמון דיאטנית קלינית

מריוס , אשמח לשמוע על האלטרנתיבה שאתה מציע.

04/11/2003 | 20:22 | מאת: עידית סער-נטורופתית

בלה, את האלטרנטיבה אפשר להכיר בקלות, ע"י הרצאה והדגמה מעניינות, אצלך בבית, במטבח. זה פשוט, מעניין כמו שאמרתי ולא עולה כסף - בערב או בכל שעה אחרת שתבחרי- וזה אינפורמטיבי בלבד. (וגם ללא תשלום). סוד השיטה הזו להכנת המזון, הוא בכך שהמזון אינו משתנה בה ולכן הוא נשאר בריא כטבעי (אך קל לעיכול מטבעי !). מריוס, שהוא תזונאי ואני , עובדים יחד וחוץ ממהרצאה וההדגמה שמריוס מעביר, ניתן גם לקבל ייעוץ ספציפי לבעיות/מחלות/עודף משקל, מתזונה לקויה, משנינו. עידית

מנהל פורום תזונה טבעית