רכיבי הפלפל האדום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/09/2003 | 20:30 | מאת: yifat

רציתי לדעת האם אכילת פלפל אדום גדול ביום עלולה ליצור עודף אוקסילטים ולכאבי פרקים.

08/09/2003 | 14:06 | מאת: צביקה קורן - תזונאי

יפעת שלום, לאדם בריא אין סכנה מאכילת פלפל אדום, בשל וטרי. הפלפל עשיר בויטמין C (פי 4 מתפוז...), ויטמין A, סידן, אשלגן, ויש בו חומרים (פיטוכימיקלים) המחזקים את המערכת החיסונית ומערכת הלב. בתיאבון צביקה

09/09/2003 | 23:14 | מאת: עידית סער

יפעת שלום רב, הפלפל האדום-(כמו הירוק, העגבניה,תפוח האדמה והחציל)- משתייך למשפחת הסולניים (המכילה חומצה אוקסלית). זו ידועה כמזיקה לחולי פרקים ורצוי שימנעו ממנה. איני בטוחה, שאם אין לך בעית פרקים ואת אוכלת רק אחד ביום, זה עלול לגרום לכאב. אם יש לך כאבי פרקים, כדאי לך להימנע מהפלפל ומהשאר. עידית סער, נטורופתית

מנהל פורום תזונה טבעית