שאלה בקשר לאוכל חריף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/05/2003 | 21:00 | מאת: רונית

האם אוכל חריף יותר בריא מאוכל רגיל ולמה? הכוונה היא לא רק לבצל ושום אלא גם למאכלים עם תיבול חריף תודה !

לקריאה נוספת והעמקה
16/05/2003 | 18:55 | מאת: נירה אולנד

שלום רונית אוכל חריף אינו בריא יותר מאוכל שאינו חריף, הוא פשוט אוכל בטעם אחר. בנוסף, חריף לא שורף שומן, לא גורם להרזיה, לא מעלה את חילוף החומרים, ולא הורג חיידקים. אנשים בעלי בעיה של רגישות בקיבה, צרבות וריפלוקס, עדיף שיימנעו מאוכל חריף, שיגביר להם את כל התחושות הבלתי נעימות הללו. בתיאבון.

מנהל פורום תזונה טבעית