הכנת עדשים בתנור אחרי השרייה בלבד
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אם משרים עדשים כתומים במים ושמים בתנור להכנת גרנולה האם הערכים והחלבון נשארים? תודה https://www.windowlight.co.il/%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%A2%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D/?fbclid=IwAR0QKur6wW9Cm51Pju4Da83x9hZNLUphgRn8SmrNoYGC_Du EYUE8_7jvheg
הערך של החלבון נשמר. מינרלים לא הולכים לאיבוד, חלק קטן מהויטמינים אולי ישמר, נוגדי חמצון כנראה כבר לא יהיו רלוונטים.