פירות יבשים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, האם אפשר להוציא את המתיקות- הסוכר שבפירות יבשים אם אני משרת אותם למשך 24 שעות ושופכת את המים שהושרו בהם הפירות היבשים? תודה שרון
אם הפרי היבש הוא עם תוספת סוכר מעליו (או רכז תפוחים, או כל דבר) - אפשר לשטוף לכמה דקות. אם מדובר בסוכר הטבעי של הפרי - אז זה מה שיש. אם משרים אותם, מחזירים מים לפרי, וריכוז הסוכר יורד, אבל זה אותו סוכר. ממליצה לשלב פירות יבשים עם אגוזים ושקדים. ובכלל... לאכול פירות טריים! ממליצה