שמן אבוקדו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/02/2023 | 19:42 | מאת: שרונה

שלום האם שמן אבוקדו אורגני בכבישה קרה טוב לטיגון ולא מאבד מערכם של ויטמינים ומינרלים? האם הוא עדיף למטרת טיגון על פני שמן קנולה בכבישה קרה? שרונה

02/02/2023 | 22:08 | מאת: אביבה די וורולי

שמן אבוקדו יותר בשימוש קר. נקודת השריפה שלו יחסית גבוהה, אך כן הערכים התזונתיים נפגעים. על כל דבר שאתם מטגנים - תאזנו עם סלט חי גדול, עם כל הצבעים ועם שמן זית טרי. כך נוצר איזון בין הרדיקלים החופשיים שנוצרים בטיגון לבין נוגדי החמצון של הירקות החיים.

מנהל פורום תזונה טבעית