לגבי חזה עוף בתנור והגרת שומן ?
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
בוקר ושבוע טוב:) החזה עוף בזמן העשיה בתנור כמו מגיר שומנים ואז הוא כמו שוחה בבריכה של שומנים של עצמו שאלת תם יש דרך להמנע מהבריכת שומנים הזאת?(או שזה בלתי נמנע) והאם השומן הזה הוא לא בריא? מציין שאני מקפיד לעשות את החזה עוף בתנאים הבאים טמפרטורה-190 מעלות(12 דקות מכל צד) שמו זית-יד מרדכי אם אשים את החזה עוף על נייר סופג זה יעזור לזה או שזה בלתי נמנע
מדובר בשומן של הבשר עצמו. (+ השמן שאתה הוספת). פשוט אל תאכל אותו.
השומן הזה משפיע על החזה עוף עצמו או נספג בו בחזרה באיזה דרך או שפשוט אם אשים בנייר סופג זה יספוג אליו הכל סך הכל רוצה לעשות לבנות שלי שמאוד אוהבות חזה עוף הכי בריא שאפשר רוצה שיהיה להן טעים והכי חשוב בריא אז הן יכולות לאכול ללא חשש ? והאם השמן הוא קריטי והאם ניתן לצמצמם בו אני שם 2 כפות שמן לחצי קילו האם זה הרבה ?
הכל בסדר פשוט תוציא את החזה מהרוטב שלו ותאכלו בכייף! (אם אתה שם הרבה שמן זית, אז הרוטב שיוצא הוא יותר שמן זית מאשר שומן מהעוף, ואם הוא לא שרוף, אז זה ממש בסדר)
הבנות שלי מה זה אוהבות אותך עכשיו:)