מתה על סושי!!!!!

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/10/2002 | 16:12 | מאת: רוני

שלום ! אני בהריון ומתה על סושי (גם לפני - עכשיו זה רק התגבר..) - אני אוכלת רק במקום מוכר ומאוד נקי . עשיתי בדיקה לטוקסופלסמה (אני יודעת שזה בעיקר נוגע לבשר חי) והכל תקין. אני יכולה להמשיך לאכול סושי ????

29/10/2002 | 13:20 | מאת: עדי

ממש לא כדאי לך להתעסק עם דגים ובטח לא חיים , מבינה ללבך על החיבה לסושי ודומיו , אבל יש סכנה גדולה להרעלה שמסוכנת ומיותרת לך , אגב אני הקפדתי על הענין הזה גם בתקופת ההנקה כי זה ממשיך להיות בעייתי . בהצלחה

29/10/2002 | 20:09 | מאת: אילנית

תלכי על הסושי הצמחוני רק לכמה חודשים לא נורא כל כך

02/11/2002 | 10:23 | מאת: נירה אולנד

שלום רוני סושי הוא מזון בריא רצוי ומומלץ לרוב האוכלוסיה, אך בתור אשה הרה את לוקחת הימור. גם אם עד היום התמזל מזלך , לעולם אין לדעת מתי יגיע לצלחתך דג נגוע בחיידק כלשהו שעלול להזיק לעובר , ויש כמה אפשרויות של חיידקים כאלה . גם המסעדה האמינה ביותר לא תמיד יכולה לדעת מה עבר על הדגים עד שהגיעו אליה. במקום לשחק רולטה רוסית עם בריאותו העתידית של הילד, עדיף לאכול דגים, בשרים וביצים שעברו עיבוד בחום מספיק כדי להרוג את רוב החיידקים הללו. לדעתי עדיף להתאפק לכמה חודשים מאשר לסכן את העובר. ההחלטה כמובן בידך. אחרי הלידה תוכלי לאכול סושי בכמות כפולה מאשר קודם, כדי שלא תפסידי הנאה. שיהיה במזל טוב.

מנהל פורום תזונה טבעית