אכילת קמח לבן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/08/2019 | 18:38 | מאת: ירון

אכילה של לחם לבן והוורסיות שלו (פיתות/בגטים וכאלה) מזיקה לבריאות ? זה יכול להגדיל את הסיכוי לסוכרת ומחלות אחרות ?

10/08/2019 | 07:25 | מאת: טובה בר-שאן

ירון שלום קמח לבן הוא אוכל ריק המכיל עמילן . המתפרק לגלוקוז. אכילה רבה שלו אכן יכולה להגדיל את הסיכוי לסכרת . כי הלחם גורם לעליה מהירה של הגלוקוז בדם. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית