תוספת שמן לאוכל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/08/2002 | 01:35 | מאת: דלית

האם הערך הקלורי של מזון שונה אם אני מדגנת אותו בשמן או מוסיפה לו שמן?

לקריאה נוספת והעמקה
08/08/2002 | 17:59 | מאת: adi

דלית, התשובה היא חיובית!!! רצוי לא לטגן ומכיוון שהגוף צריך טיפה שמן, להוסיף שמן מדוד בכף.. עדי

12/08/2002 | 12:21 | מאת: נירה אולנד

שלום דלית הערך הקלורי של המזון משתנה על פי כמות השמן. אם כמות השמן בה את מטגנת או כמות השמן שאת מוסיפה הן זהות לחלוטין , אז גם הערך הקלורי זהה. שמן שעובר חימום (למשל בטיגון) הוא פחות בריא משמן שלא עבר טיגון. זה נכון במיוחד לשמנים צמחיים כמו שמן סויה, חריע, תירס, חמניות וכד'. זו עוד נקודה לחשוב עליה. בתיאבון.

מנהל פורום תזונה טבעית