כבישת ירקות י גזר לפת
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום אני כובש לפת סלק גזר ,ע"י: מלח שום ופלפל חריף. האם זה נותן ויטמין בי 12? צריך רק כרוב ל בי 12? 2)האם השארת רווח במכסה היא זו שגורמת ליצירת ביי12? כמו בעשיית שאור? או אין קשר אפשר מכסה סגור? 3)תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום 1.בתהליך התסיסה יש התרבות של חיידקים ביניהם גם חיידקים המייצרים B12. 2. לא חייבים רק כרוב. 3. תהליך התסיסה הוא גם תהליך שלא דורש חמצן. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן