טיי זקס

דיון מתוך פורום  מחלות גנטיות - תמיכה

18/10/2006 | 21:01 | מאת: אלון

שלום שמי אמיר וערכתי בדיקת טיי זקס ונתבקשתי לעבור אותה שוב מכיוון שהבדיקה הרגילה לא יכולה לקבוע אם אני הנני נשא או שאני לא נשא,רשום בתשובה גם שדבר זה אינו נדיר. השאלה שלי היא האם המלל של התשובה הוא בעצם שאני [אולי הם לא רוצים להלחיץ]נשא. ומה אם אני נשא ? מה עושים ? אני בלחץ . האם יש לך מושג למה הבדיקה הרגילה לא מתאימה לי? מישהו אמר לי אולי הקרישה שלי מהירה מדי וזו הסיבה לבדיקה החוזרת? אני מוצא טוניסאי ואשתי בהריון ראשון,,,,אשמח להכוונה אמיר

31/10/2006 | 10:45 | מאת:

קודם כל, האם אישתך נשאית? כי אם לא, אז בוודאות שלעובר לא תהיה המחלה לא ברור לי למה הבדיקה לא יצאה ברורה, לדעתי כדאי שתתייעץ עם רופא בנושא בכל מקרה אם שניכם כן נשאים מומלץ שאשתך תעבור בדיקת מי שפיר בהצלחה