יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

26/04/2008 | 22:46 | מאת: ב7

כשהייתי קטנה נשברה לי שן קדמית ושמו לי מעל השן "שן פלסטיק" ככה אני קוראת לזה. מה שגרם לשן האמיתית שלי, זו השבורה (חצי שבורה) להשחיר, כמה שצחצחתי שיניים כלום לא עזר והשן השחירה ואפילו גרמה לשיניים שליד להרקיב. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכולה להלבין את השן הספציפית הזו וכמה זה עולה? ואם לא כמה יעלה בכלל להלבין ולא רק את השן הזו? (רואים את חצי השן השבורה שחורה מבעד לשן ששמו לי מעל, לכן רוצה להלבין אותה..)

30/04/2008 | 07:29 | מאת:

אם השן שינתה צבע (השחירה) סימן שיש פגיעה בחיות השן. ז"א שהעצב נפגע. יתכן שכבר עשו לך בשן זו טיפול שורש בעבר וגם זו סיבה להשחרת השן. ניתן להבהיר שן במצב כזה אך כנראה היא לא תחזור לצבע המקורי שלה. בכל מקרה שן זו לא אחראית על נזק בשיניים סמוכות. המחיר נקבע ע"י רופא השיניים או המרפאה.