עקירת שן בינה בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

15/10/2011 | 19:58 | מאת: סיון

שלום, אני חיילת שצריכה לבצע עקירה של 2 שיני בינה ואשמח לדעת אם יש רופאים שעובדים עם הצבא ומבצעים עקירה בלייזר. אם אין רופאים שעובדים עם הצבא בעקירת לייזר אשמח לקבל פרטים של רופאים פרטיים באזור קיסריה,פרדס-חנה, חדרה, נתניה. תודה רבה

18/10/2011 | 05:32 | מאת:

שלום סיון. עקירה לא מבצעים באמצעות לייזר. במקרים מסוימים ניתן לבצע באמצעות לייזר פעולה אחרת במקום עקירה

21/10/2011 | 20:27 | מאת: סיון

שלום ד"ר אמיל מדובר על עקירה כירורגית, אשמח ליצור איתך קשר אם יש לך פיתרון בלייזר במקום העקירה