ניקוי אבנית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

18/01/2010 | 10:25 | מאת: שירי

אני מקפידה על טיפול ניקוי פעם בשנה ןזאת על אף שאני סובלת סבל נוראי במהלך הטיפול (כאבים איומים), חלק מהטיפולים נעשים עם אין סוף זריקות הרדמה. חשוב לי לציין שבטיפול שיניים רגיל כגון סתימה, אנני סובלת כך. האם ביצוע הפעולה בלייזר, משנה את רמת הכאב?...

07/02/2010 | 09:27 | מאת:

טיפול הסרת אבנית המבוצע ע"י שיננית או רופא הינו טיפול פשוט יחסית ולא מלווה בכאב בד"כ אלחוש מקומי אמור להעלים את נושא הכאב כמעט לגמרי ניתן לבצע טיפול הסרת אבנית באמצעות לייזר אך לדעתי כדאי לנסות שיננית אחרת לפני כן