ניתוח חניכיים בלייזר?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

23/09/2009 | 11:17 | מאת: איילת

שלום המליצו לי על 4 ניתוחי חניכיים (ניקוי עמוק + השתלת עצם/חומר דמוי עצם), בעקבות כיסים עמוקים (5 עד 7/8 ממ). האם יש יתרון ללעשות ניתוחים כאלה בלייזר? האם כדאי ללכת למומחה חניכיים או למומחה לייזר כדי לקבל חוות דעת נוספת? רופא השיניים שלי טען שלייזר גורם לבעיות ושסכין מנתחים יותר בטוחה אגב, הוא מתמחה בחניכיים (פריאודנטיה) ולא מומחה בתודה מראש איילת

05/10/2009 | 12:25 | מאת:

לייזר הינו מכשיר בעל יתרונות רבים יחסית למיכשור אחר. ניתן להשתמש בלייזר בכל סוגי הניתוחים ע"מ להקל על המטופל ועל הריפוי מומחה חניכיים לא מבין בלייזר (רובם) אין תואר כזה מומחה בלייזר אך כל רופא שיניים המכבד את עצמו יכול לתת לך יעוץ בנושא חניכיים רופא שיניים שלך טוען שסכין מנתחים יותר בטוחה משום שאף פעם לא עבד עם לייזר