תוספי מזון עם תרופות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/03/2007 | 23:55 | מאת: צבי

ד"ר שלום אני בן 52 לוקח 10 מ"ג סטטין 75 מ"ג אספירין, 1200מ"ג אומגה 3 ו500 מ"ג ויטמין C כל יום בבוקר, לאחרונה שמעתי שאחד סוטר את השני וחבל על הכסף. מה אתה אומר תודה צבי

09/03/2007 | 11:27 | מאת:

התרופות האלו הינן תרופות דילול דם לא מומלץ לקחת את שמן הדגים יחד עם תרופות אלו מאחר והם מבצעות את אותה הפעולה ועודף ממנה לא ממש בריא לגבי וימין C המשך זה ברא ולא קשור אני ממליץ שתגיע לבדיקה ולהתאמת תוכנית שתתאים לך אישית ותעזור לך להיפתר מכל התרופות הכמיות אותן אתה היום צורך

12/03/2007 | 00:26 | מאת: צבי

תודה על תשובתך לאן להגיע לבדיקה?