חומרים ממריצים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/01/2007 | 19:41 | מאת: חן צפריר

שלום. אני חן בן 14 מתאמן בחדר כושר. הרבה אנשים אמרו לי ששתיית RED BULL או XL לפני אימון (כשאתה עייף) עוזר למהלך האימון, ממריץ ונותן אנרגיות. אמי אמרה לי שזה לא בריא בכלל מלא שומן וקלוריות וכומרים לא בריאים אך לפעמים לפני אימון אני עייף ופשוט בא לי לשתות מדי פעם. האם אמי צודקת? או שעדיף לפני אימון לעשות משו אחר שימריץ אותי? האם יש חומרים ממריצים יותר בריאים לאימון? שמעתי על סוכר ענבים אך אינני בטוח. אנא עיזרו לי... בתודה מראש, חן

30/01/2007 | 23:01 | מאת:

חן שלום, אכן אימך צודקת לגבי RED BULL ו XL. יש בהם צבעי מאכל,קפאין וסוכר ולא מומלץ לשתות אותם כדרך קבע. אתה צריך לקחת משהו שיספק לך את האנגיה שמספק משקה ה RED BULL אך עם ויטמינים. ישנו משקה אנרגיה הנקרא ENERGY C .זהו משקה אנרגיה תוסס המכיל 1000 מ"ג ויטמין C ,ויטמין B ומינרלים, הרכב נדיר של ויטמינים ומינרלים הנספגים בקלות בגוף. למשקה חשיבות רבה למסת שריר טובה, עור בריא, מניעת מחלות לב,תפקוד תקין של בלוטת הערמונית, טוב לבריאות השיניים,ריפוי רקמות, צפיפות העצם ועוד הרבה חשובים וחיוניים. מומלץ מאוד לשתות אותו לפני האימון. אמליץ לך לנסות את המשקה האנרגתי והטבעי , ניתן לקבל פרטים נוספים ולרכוש את המשקה במרכז סאקר,הנמל 40 נמל ת"א. טלפון: 035444356

30/01/2007 | 23:01 | מאת:

חן שלום, אכן אימך צודקת לגבי RED BULL ו XL. יש בהם צבעי מאכל,קפאין וסוכר ולא מומלץ לשתות אותם כדרך קבע. אתה צריך לקחת משהו שיספק לך את האנגיה שמספק משקה ה RED BULL אך עם ויטמינים. ישנו משקה אנרגיה הנקרא ENERGY C .זהו משקה אנרגיה תוסס המכיל 1000 מ"ג ויטמין C ,ויטמין B ומינרלים, הרכב נדיר של ויטמינים ומינרלים הנספגים בקלות בגוף. למשקה חשיבות רבה למסת שריר טובה, עור בריא, מניעת מחלות לב,תפקוד תקין של בלוטת הערמונית, טוב לבריאות השיניים,ריפוי רקמות, צפיפות העצם ועוד הרבה חשובים וחיוניים. מומלץ מאוד לשתות אותו לפני האימון. אמליץ לך לנסות את המשקה האנרגתי והטבעי , ניתן לקבל פרטים נוספים ולרכוש את המשקה במרכז סאקר,הנמל 40 נמל ת"א. טלפון: 035444356